Khasiat qnc jelly gamat keur kelenjar tiroid – Tiroid ubar kelenjar QNC Jelly Gamat imun efficacious boosting, laun maéhan baktéri. Produk ieu ngarangsang sistim imun tarung baktéri, fungi jeung virus. Taya efek samping, dijieun tina bahan bergizi murni bisa ngaronjatkeun kaséhatan sakabéh. QNC Jelly Gamat solusi cageur nungkulan nginum obat tiroid salian konsumsi bahan kimia. Aman, efek samping alam na minimal!

Khasiat qnc jelly gamat keur kelenjar tiroid

Kelenjar tiroid mangrupa salah sahiji kelenjar endoktrin pangbadagna dina awak manusa nu bisa kapanggih di hareup beuheung, ngan handap laring nu. fungsi na nyaeta jawab produksi jeung sékrési hormon tiroid sakuliah awak, ngatur speed awak nundutan tanaga, ngajadikeun protéin jeung sensitipitas awakna mengetur pikeun hormon séjén.

Sanajan kasus gangguan tina kelenjar tiroid anu langka, tapi lamun jalma na geus kakeunaan masalah gangguan tiroid boga, ku kituna eta bakal pisan detrimental ka kaséhatan kusabab hormon tiroid nyepeng fungsi awak vital, kayaning engapan, keteg jajantung, menstruasi, kadar kolesterol, puseur sistim saraf, beurat agénsi, jeung sajabana.

Di dunya médis, gangguan ti tiroid nu dibagi jadi dua jenis nyaéta hyperthyroidism na hypothyroidism. Hyperthyroidism mangrupakeun kaayaan dimana awak ngahasilkeun teuing hormon tiroid, bari hypothyroidism mangrupakeun kaayaan dimana awak kakurangan hormon tiroid.

Jelly Gamat QNC mangrupakeun ramuan alam pikeun ngubaran kasakit kelenjar tiroid dijieunna tina sato laut disebut gamat atanapi cucumbers, aya ogé anu nyebutkeunana minangka bonténg laut (Laut bonteng). cucumbers laut diolah kalayan téhnologi modéren nyandak sari (extracts) eta. Saurna bade ngaliwatan prosés ieu, nu rasa amis tur bau tina bonténg laut geus leungit jadi cocog pikeun konsumsi.

Jelly Gamat QNC ngabogaan loba kandungan mangpaat kayaning Protéin 86,8%, 80,0% kolagén, Omega-3, 6, sarta 9 Mineral, Mucopolysaccharide, Glucasaminoglycans (GAGs), a antiseptik alam, Glucosamine na Chondroitin, saponin, Asam amino , lectin, Vitamin A, B1 (Tiamin), B2 (Riboflavin), sarta B3 (niacin), Gamapeptide (teu dipiboga spésiés séjén tina bonténg laut).

Laut ekstrak bonténg emas di Jelly Gamat QNC ogé hijina spésiés cucumbers laut boga Gamapeptide bahan aktif (bahan aktip anu ngan bisa kapanggih dina spésiés bonténg laut emas). Gamapeptide sorangan miboga sipat pohara alus pikeun awak, kayaning:

  • Keur sanggup nyaimbangkeun emosi
  • Bisa ngurangan nyeri
  • Bisa nyegah radang (inflamasi)
  • 3x ngagancangkeun penyembuhan tatu luar sarta jero
  • Keur sanggup mertahankeun sirkulasi getih dina urutan tetep ayeuna
  • Sangkan tumuwuhna ngaktipkeun sél
  • Jieun kulit ngora tur ningkatkeun kaendahan nu.

Jeung eusi-bahan kabuktian efficacious, Jelly Gamat QNC ngarupakeun solusi katuhu pikeun ngubaran gangguan tiroid nu geus aman tur tanpa efek samping ngabahayakeun.

Khasiat qnc jelly gamat keur kelenjar tiroid